Комплект контролер VOLTIC за загряване на бойлер 50-120 литра и фотоволтаични панели-2250 лв

Комплект контролер VOLTIC с монокристални фотоволтаици за загряване на бойлер с литраж от 50 до 120 литра. Разбира се може и за по-големи без ограничение, но при бойлери от 100 до 120 литра интензитета на ползване на бойлера не трябва да е гъст. Всеки един от бойлерите може да се нагрее от 20 до 60 градуса в рамките на светлата част на деня. При по-малките литражи може интензитета да е по-чест.  Предимството е наличие на топла вода без да се налага да правите значителни разходи за монтаж и отръбяване. Бъдете спокойни както през зимата така и през лятото. Системата ще Ви осигури топла вода дори и при липса на ток от мрежата. Цялата връзка от панелите до бойлера е посредством 4м2 соларен кабел. Лесен за полагане. Кабела е гъвкаво решение за всяко трасе. Конролерът е снабден с пълен мониторинг за производство и куп други екстри като почасово настройване за връзка с мрежата на ЕРП. Този тип догряване на вода е изключително сигурен и стабилен. Не изисква почти никаква поддръжка. Липсата на помпена група, разшерителен съд и филтри го прави напрактика безпроблемен. Соларите които трябва да сложите на покрива са леки и удобни за монтаж. Единственото условие при тях е да виждат слънце. Купувайки си този соларен пакет Вие драстично ще намалите разходите си за ток и разходите за поддръжка.

Управлението Voltic е предвидено да захрани нагреватели до 3 киловата. Има меню на български и опция за работа в комбинация с мрежа. Пълен мониторинг на произведената енергия. Вече стана супер лесно и достъпно да станете още по-независим от енергото.

Ако желаете разбира се този пакет може да се ползва и за други цели. Важното е само да имате следните неща в предвид.

*Може да подавате произведената енергия само към нагреватели! 

*На изхода с прав ток!

*Мощноста на консуматора трябва да е по-висока от максималната производителност на фотоволтаиците!

В комплекта има

1. Voltic контролер с WiFi и МРРТ тракер – 2 год. гаранция.

2. 3 броя монокриста панели с мощност 550 вата

За всичко друго като крепеж, конструкция, окабеляване и електро табло ние ще Ви консултираме и ще намерим заедно правилното решение на достъпна цена.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Комплект контролер VOLTIC за загряване на бойлер 50-120 литра и фотоволтаични панели-2250 лв”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!