За нас

Защо да изберете нас?

Професионализъм и опит

Разполагаме с екип инженери и техници с профилирано образование и специализация в сферата на алтернативните енергийни източници. Способни сме да генерираме и реализираме иновативни технически проекти по най-сложните задания. Наше предимство са знанията и огромния ни опит. Имаме реализирани над 2000 обекта на територията на цялата страна и чужбина

 

Най- добри цени без конкуренция на българския пазар

Солар Технолоджи е официален партньор и дистрибутор на водещите производители на оборудване за слънчеви, отоплителни, фотоволтаични, термопомпени и климатични инсталации. Като партньори на утвърдени български и чужди производители доставяме бойлери и оборудване в соларната и отоплителна техника на заводски цени. На вакуумно-тръбните колектори и системи, кактo и на други компоненти осъществяваме собствен внос.Термопомпите, които доставяме и монтираме са със специална преференциална цена за България. Редовно обявяваме промоции на отделни продукти или цели системи.
Коректност

Наясно сме, че най-добрата реклама за фирмата ни е доволният клиент и работим ежедневно за това. Предлагаме  оглед на обекта , безплатна оферта, договор гарантиращ финансовите параметри и сроковете на изпълнение. Осигуряваме надлежно оформени счетоводни документи, и сертификати гарантиращи неговата надеждност.

Референции

За професионално свършената от нас работа свидетелстват многобройните ни клиенти и над 2000 реализирани обекта. Можем да ви свържем с някои от тях за мнение и впечатление от работата ни.

Гаранции

Всички доставени и монтирани от Солар Техолоджи ЕООД съоръжения и компоненти са с фабричната гаранция на производителя: 25 години за фотоволтаичните панели, 5 години за слънчевите колектори, от 3 до 10 години за бойлерите (според модела), от 3 до 5 години за котлите и камините, от 6 до 3 години за термопомпите и климатиците. Солар Технолоджи ЕООД като фирма извършила монтажа, Ви дава от 2 до 3 години пълна гаранция на Вашата инсталация.

Финансиране и безвъзмездна субсидия

Фирмата ни Солар Технолоджи ЕООД е партньор на европейската програма за финансиране на енергийно-ефективни мерки за дома – “ REECL”. По тази мярка се финансира 100 % стойността на инсталациата по оферираната от нас цена. Впоследствие връщате само 80% от стойността на кредита, като останалите 20 % се поемат от фонда за енергийна ефективност на дома “REECL“ Наши партньори са ТБА Банк и УниКредитБулбанк, които предоставят преференциално финансиране с минимални лихви за клиентите ни.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!