Климатични инсталации

Климатичните условия в България се характеризират с относително мека зима /с изключение на високопланинските райони/ и кратък горещ период през лятото, когато се налага охлаждане в обитаемите помещения.
Това благоприятства използването на климатиците като масово средство за отопление и охлаждане.

Предимствата на отопление и охлаждане с климатици са много :
– Бърз и лесен монтаж.
– Гъвкави решения съобразно конкретните условия.
– Ниски енергийни разходи при експлоатация поради високия СОР на съвременните машини и съотношение между потребена ел.енергия-отдадена топлинна мощност достигащ до 1:6.
– Висока надеждност и дълъг експлоатационен период-климатици работят безпроблемно повече от 20 г.
– Пълна автоматизираност на работа-не губите време и труд-липса на необходимост от обслужване.
– Комфорт с прецизно регулиране на температурата и възможност за мониторинг и контрол чрез мобилни електронни устройства от всяка точка на света.
– Широк спектър от екстри-оптимална влажност на въздуха, йонизация, тих и икономичен нощен режим, автоматичен рестарт при спиране на тока и запазване на зададените настройки и много други.

Ние от „СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИ“ ЕООД предлагаме широка гама климатици на водещи производители от бранша на цени от вносител. Направете запитване и ще се убедите сами. Доставяме и монтираме Daikin, Mitsubischi, Toshiba, Samsung, Panasonic, LG, Midea, Nippon, Gree Iи други.Готови сме да Ви консултираме безплатно и да Ви предложим най-подходящото решение за Вас според изискванията Ви и бюджета, който сте си определили.

Ще извършим надежден и качествен монтаж с гаранции, подробни инструкции и ценни съвети.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!