Пречиствател El Grande 3 in 1

Пречиствател, UV Стерилизатор, Йонизатор

Със своята мултифилтърна система, EL GRANDE 3in1 е уредът, който трябва да присъства във всяко домакинство. Изцяло подобреният начин на работа показва забележителни резултати при неутрализирането на миризми, финни прахови частици, полени, бактерии, цигарен дим и др. Изключително удобен за апартаменти, къщи, търговски помещения, лекарски и стоматологични кабинети, детски градини, училища. С подобрения HEPA филтър El GRANDE 3in1 улавя до 99.97% от частиците във въздуха с размери до 0.3 микрона, като в това число влизат акари, полени, цветен прашец, животински пърхот и др. Пречиствателят е изключително тих. Използва по-малко от 30dB в режим „Sleep Mode“. Разполага със система “Easy Plug & Start”

Чрез вградената 365nm UV лампа за стерилизация, бактериите и акарите нямат шанс за оцеляване. Насладете се на по-чиста и дезинфекцирана среда с функцията за UV стерилизация!

Функция парфюм

С пречиствателят за въздух EL GRANDE 3in1, Вие не само получавате чист и дезинфекциран въздух, но същевременно с това можете да ароматизирате помещението, в което е поставена машината с функцията “Парфюм”. В спрециалното отделение можете да слагате не само ароматизатори, но и етерични масла.

Интелигентен сензор

Пречиствателят за въздух EL GRANDE 3in1 е снабден със сензор и дисплей, за да Ви дава актуална информация за качеството на въздуха. Лед светлината показва в реално време замърсена или чиста е средата, в която се намирате.

Изключително полезен за деца

Децата са с неизградена имунна система и това ги прави податливи на бактерии и вируси. С EL GRANDE 3in1 Вие осигурявате на вашето дете чистата среда от която се нуждае за да расте здраво и щастливо!

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Продукт – ПРЕЧИСТВАТЕЛ, ЙОНИЗАТОР, UV ДЕЗИНФЕКТАНТ
Модел – El Grande 3in1
Материал – Пластмаса
Цвят – Бял
Размери на продукт – 400/200/600mm
Размери на опаковка – 464/265/670mm
Негативни Йони – 20mln/cm3
РМ 2.5 – 99%
Тегло НЕТО – 9.7кг
Тегло Бруто – 11.5кг
Площ – 30-43m2
CADR – 360m3/h
Шум – <=29.4dB

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Пречиствател El Grande 3 in 1”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!