ХИБРИДЕН БОЙЛЕР ELDOM 80, 550W + 1 500W, ЕМАЙЛИРАН, ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ

Иновативният хибриден бойлер ELDOM е създаден с мисълта за бъдещето. Той използва слънчева енергия, преобразувана директно от фотоволтаични панели (без нуждата от инвертор) за загряване на водата и електрическо напрежение от мрежата. Този продукт е уникален на българския пазар, като предлага не само икономия, но и пълна независимост от електрическата мрежа при използването на повече панели.

    • Икономия и ефективност
Освен екологичните си предимства, новият бойлер предоставя и значителна икономия. След като се инсталира, потребителя може да се наслаждава на гореща вода, загрявана частично или напълно от слънцето, като се използва минимално количество електричество. Това значително намалява месечните разходи.

• Два източника на енергия – AC/DC

Използва слънчева енергия, преобразувана директно от фотоволтаични панели (без нуждата от инвертор) за загряване на водата и електрическо напрежение от мрежата. За ефективната работа на хибридния бойлер, е нужно той да бъде свързан с от 2 до 4 броя фотоволтаични панели с параметри 60/120 клетки, мощност 400 W (на един панел) и максимално напрежение на отворена верига 42V.  За достатъчно топла вода и в най-облачните дни, хибридния бойлер разполага с допълнително електрическо нагряване от 1500W.

    • Електронно управление с цифров LCD дисплей
Достъпно и лесно управление с три режима на работа. LCD дисплея предоставя информация за системата: температурата на водата и входящата слънчева енергия.

    • Немска технология
Уникален принцип на работа на електронното управление, с вграден иновативен MPP тракер, осигуряващ максимално производство на фотоволтаичните панели във всякакви времеви условия.

• До 70% спестяване на енергия

Домакинство от 2 души може да спести до 70% енергия, необходима за загряването на топла вода от фотоволтаични панели, захранващи 80 литров хибриден бойлер.

    • Plug and Play
Фотоволтаичните модули се свързват лесно с помощта на MC4 конектори.

    • Безопасност
Ниското ниво на напрежение под 42 V, гарантира безопасен монтаж на хибридния бойлер.

    • Минимални топлинни загуби
Плътна топлоизолация с дебелина над 33 mm от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините).

    • Дълъг живот
Водосъдържателят е с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия обем.

    • Функция Anti-frost
Предпазва водата в бойлера от замръзване.

    • Лесен монтаж и експлоатация
Монтира се като стандартен електрически бойлер.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ХИБРИДЕН БОЙЛЕР ELDOM 80, 550W + 1 500W, ЕМАЙЛИРАН, ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!