Мрежова фотоволтаична система 10 000 W

Мрежовата фотоволтаична система 10 000 W е отлично решение за домакинствата, ресторанти, малки предприятия, производствени цехове, магазини, търговски обекти, фитнес центрове, ателиета, офиси и други, целящи намаляване на месечните разходи за електроенергия.

Системата включва :

  1. Високомощни монокристални PV панели най-нова технология HALF CUT PERC A+++ 450 Wp – 22 бр.
  2. Инвертор 10 000 W чиста синусоид монофазен или трифазен с МРРТ контролер и Wi Fi комуникационен модул.
  3. Комплект кабели и конектори.
  4. Табло със защити
  5. Електромер смарт метър с ограничител.

Тази фотоволтаична електроцентрала до голяма степен покрива обичайното дневното потребление на къща, апартамент, вила, малко производство. Практиката и опитът ни показват, че текущото потребление в едно домакинство рядко надвишава 10 Кв в един и същ момент. Дори да има такъв, инверторът компенсира автоматично дефицита от мрежата. Тази система е подходяща за електроснабдени обекти, като целта и е да икономисва скъпата електроенергия. Конфигурираната тук система е примерен вариант с 22 панела по 450 Wp , като към този 10 000 W инвертор могат да се добавят още панели. Инверторът е с WiFi koмуникационен модул за дистанционен мониторинг на произведената, потребената и върната в мрежата на доставчика електроенергия. При сключване на договер с енерго дружеството можете да връщате излишика от произведената електроенергия.

Тази система има производителност около 65 000 W в летен ден и 26 000 W в слънчев зимен ден. Възможни и други с по-голяма мощност от панелите и с по-мощен инвертор.

Ако се нуждаете от по-мощна, или по-малка фотоволтаична система се свържете с нас , или разгледайте другите ни предложения на сайта ни.

Ако желаете да съхранявате произведената и непотребена ел. енергия и да я използвате по –късно имаме системи с акумулатори, които можете да разгледате.

Не се колебайте да ни потърсите за мнение, съвет и консултация за най-подходящата за Вашия конкретен случай система.

Инвестираните във фотоволтаична система пари ще Ви се възвърнат многократно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мрежова фотоволтаична система 10 000 W”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!